2022. november 21., 18:22

Szarka Tamás adventi naptára és EURÓPA KARÁCSONYA koncertjei

Idén ismét Adventi naptárral örvendezteti meg Szarka Tamás a követőit. Immáron 3. alkalommal jelenik meg az online térben Szarka Tamás Adventi naptára. December 1. és 24. között lesz elérhető Szarka Tamás közösségi oldalain az Adventi naptár megtöltve sok – sok virtuális ajándékkal. Öltöztessük ünneplőbe lelkünket és szívünket Szarka Tamás zenéjével és verseivel!

Szarka Tamás- Európa karácsonya

Nem csak az online térben lehet majd találkozni Szarka Tamással és zenekarával. Két helyszínen is lesz Európa karácsonya lemezbemutató koncert: 2022. december 10-én a felvidéki Galántán és december 16-án Budapesten a Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központban.

Az Európa karácsonya című lemez gondolata az, hogy mi, magyar keresztények nem vagyunk egyedül Európában. Egyelőre még sok-sok millió kívül-belül gyönyörű keresztény lakja velünk együtt ez a földrészt. Fontos, hogy egymásból is merítsünk erőt. Emellett mindig érdekes belenézni más európai nemzetek karácsonyi zenei világába, hogy ők milyen dalokkal ünneplik sok-sok száz éve az egyik legszebb keresztény ünnepünket“

– mondta el Szarka Tamás.

A koncert anyaga az európai karácsonyi misztériumot mint ünnepet, közösségteremtést, hagyományt, és az ezekben született újat járja körül. A karácsony, a keresztény kultúra legszebb ünnepe ebben a stílusban, ebben a minőségben és ilyen méretekben napjainkban nem került feldolgozásra, felmutatásra.

A koncert után majd jobban szeretjük társunkat, elhatározzuk, hogy gyerekeinkre is jobban figyelünk, és nem csak magunkat, de a rossz szomszédot is elfogadjuk. Boldogabbak leszünk, a hitünket erősíti Szarka Tamás zenéje, és ez a legtöbb, amit a zene adhat.

Koncertjeik alkalmával a helyi kórusokat szólítják meg és hívják vendégnek. A közös éneklés teszi még varázslatosabbá a rendezvényeinket.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.