2023. január 28., 10:09

Sultans of swing

Újabb résszel jelentkezik a ma7 médiacsalád újságíróinak kulturális ajánlója. Filmek, könyvek, zenék. Minden, amit látni, olvasni vagy hallgatni érdemes!

csaba-gitarosok.png

Az igazat megvallva, valódi élményt a színpadon nyújtott zenei teljesítmény ad, mert az élő, őszinte örömmel előadott produkcióra azonnal lüktetve reagál a közönség. Időnként ezt az élményt a videón rögzített koncertfelvételek is meg tudják közelíteni.

Ilyen élményt tud adni Tommy Emmanuel, John Jorgenson és Pedro Javier González gitárosok közös örömzenélése, amely során a Dire Straits magyar származású gitárosának, Mark Knopflernek a Sultans of swing remekművére játszanak jobbnál jobb zenei variációkat és improvizációt.

A 2012-es Soave gitárfesztiválon rögzített örömzene igazi élmény nemcsak a gitárosoknak, hanem minden zeneértőnek. Ezt bizonyítja az is, hogy a legnagyobb videómegosztón már 10,5 millióan nézték meg ezt a produkciót.

Megjelent a MAGYAR7 negyedik számában.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.