2019. november 30., 12:59

Pitti Katalin újra Nagyölveden!

Pitti Katalin, a Liszt-díjas operaénekes 2019. december 5-én adventi koncertet ad a nagyölvedi római katolikus templomban.

Pitti Katalin
Fotó: Antala Éva

Az érdemes művész az opera nagyköveteként számos oktatási intézményben megfordult már Az éneklés a lélek kifejezése és a lélek gyógyírja című, közel kétórás interaktív előadásával. Szeptember 26-án – a zene világnapja alkalmából – a nagyölvedi Alapiskola és Óvoda növendékei előtt is tartott rendhagyó ének- és zeneórát.

„Pitti Katalin, akinek megadatott, hogy az operairodalom legnagyobb lírai szopránszerepeit több mint húsz éven át hitelesen énekelhesse, soha egy pillanatra nem felejtette el, hogy az az adottság, amivel született, egyben életfeladat is: szolgálni a zeneszerzőket, a műveket, átadni az embereknek a szépség, a tisztaság, a szenvedés üzenetét” – a művésznő honlapján olvasható sorok igazát – csütörtökön, 18 órai kezdettel – újra megtapasztalhatják a nagyölvediek.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.