2018. március 26., 20:15

Ötödször rendeznek Üzleti Terv Versenyt a Selye János Egyetemen

KOMÁROM. Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Karán a középiskolások számára meghirdetett Üzleti Terv Verseny.
201803261454070.utv01.jpg

Az idei évben 15 üzleti terv érkezett be a dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskolából, a nagymegyeri Kereskedelmi Akadémiáról, az érsekújvári Jedlik Ányos Elektrotechnikai Szakközépiskola és Kereskedelmi Akadémiáról, a komáromi Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskolából, a Hidaskürti Magán Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskolából, a gútai Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskolából és a komáromi Műszaki Szakközépiskolából. Ezek közül egy előzsűri választotta ki a hét legjobbat, akik szóban mutatják be munkájukat a vállalkozókból, multinacionális cégek vezetőiből álló zsűri előtt.

A verseny prezentációval egybekötött döntőjére 2018. március 27-én, 9:30-kor kerül sor a Selye János Egyetem Konferencia-központjának K7-es termében. Bővebben információk ITT érhetők el.

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.