2019. március 3., 13:35

Oscar-díjas dalt dolgozott fel a For You - VIDEOKLIP

Az egy héttel ezelőtti Oscar-gála legintimebb pillanatának tartják, amikor Lady Gaga és Bradley Cooper élőben, duettben énekelte el a Csillag születik film betétdalát, a Shallowt. Miközben a közösségi média a világsztárok csábos pillantásait elemezte, a hazai zeneipar csúcsra törekvő acapella együttese, a For You saját stílusában dolgozta fel a világsikerre szert tett dalt.

shallow3.jpg
Médialapozó
Fotó: For You

A For You énekegyüttes szerint a Shallow című darabot nem kell bemutatni a nagyközönségnek, ez egy a Csillag születik romantikus film során többször felcsendülő szerelmes-dal, amelyet világsztár énekesek élőshow-beli előadása és a legjobb eredeti betétdalért járó Oscar-díj vitt még nagyobb sikerre.

Fotó:  For You

Az együttes szerint az interneten már több feldolgozása kering a dalnak, de a világhírű acapella csapatok még nem adtak ki saját verziót. Lantos Borbély Katica, a For You vokalistája elmondta portálunknak, a szlovákiai énekegyüttes a rajongók kéréseit meghallgatva vágott bele a dal saját stúdiófeldolgozásába.

Fotó:  For You

A rajongók közösségi hálón való megnyilvánulásai szerint a For You ezúttal is nagyot alkotott,

sokak szerint a szlovákiai csapat feldolgozása jobb, mint az eredeti Grammy-díjas dal.  A hazai acapella csoport jelenleg azon munkálkodik, hogy sikerüljön az általuk feldolgozott verziót eljuttatni Lady Gagához és Bradley Cooperhez.

shallow3.jpg
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.