2018. július 4., 19:11

Nyolcadik alkalommal Dinnyetörő Fesztivál Hevesen!

Idén már nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Dinnyetörő Fesztivál rockzenei rendezvény Hevesen. Augusztus 10-én, péntek délután 5 órától a hazai underground rockzenei szcéna legnevesebb és leghangosabb zenekarai veszik birtokukba a színpadot, hogy vasárnap hajnalig szórakoztassák a kemény zene kedvelőit.

Dinnyetörő fesztivál

A fiatalok által szervezett fesztivál már igazi hagyománnyá nőtte ki magát, hiszen aki volt már, az szívesen jön vissza a remek hangulat miatt. Nem véletlen, hogy a rendezvény évről évre egyre több látogatót vonz, amely nem csak a családias környezetnek és a színvonalas koncerteknek, hanem a vidám hangulatú programoknak is köszönhető.

Számos sorverseny gazdagítja majd a programot: Metálchili, Sörszívószál, Sörpisztoly és Dinnyactivity, lesznek még hagyományőrző bemutatók, gyermekprogramok, paintballozási lehetőség és egy helyi művész, Lola’s Art is várja a látogatókat a saját standjával.

Programok és fellépők:

Augusztus 10. péntek:

Kapunyitás: 17 óra

DJ OSONÓ ZAPROZSEC –RockDisco
ANONYM ROCK BAND
DOWN FOR WHATEVER
PHRENIA
THE TUMOR CALLED MARLA 

Augusztus 11. szombat:

15:00 Vizicsata
HEARTKILLER
HELO ZEP!
TAKSZIHÁROM
BAD SECTOR
BANKRUPT
A rendezvényre az egy napos belépő 2500 Ft, de sokkal népszerűbb a két napra szóló bérlet, ami 3000 Ft-ba kerül, s ebben az árban a sátrazási lehetőség, valamint a relax sarok használata is benne van! Egy biztos, aki ezen hétvégén a Dinnyetörő Fesztivált választja feledhetetlen élményekkel tér majd haza!.

További információ:

Honlap: http://dinnyetorofesztival.hu

Facebook: https://www.facebook.com/ DinnyetoroFesztival/

Instagram: https://www.instagram.com/ dinnyetorofesztival/

 

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.