2022. november 28., 20:33

Nézze meg a Kiss Zenészek első videóklipjét!

2022. november 27-én jelent meg a Kiss Zenészek első, Csáky Mátyás által forgatott videóklipje.

Kiss Zenészek
Fotó: Kiss Zenészek
Apámnak

Amint azt a Kiss Zenészek művészeti vezetőjétől, Csáky Mátétól megtudtuk, az Apámnak című saját szerzeményük az első dal, amelyet a szeredi Randal Group Production professzionális stúdióban vettek fel. A közös munkát köszönik Tóth Zoltánnak, Kiss Kristófnak, Jimi Cimbalának és Csáky Mátyásnak.

A téma mentorunktól, Kiss Kristóftól származik, aki egy dalírásról szóló pályázathoz adott meg nekünk hat dalcímet. Utólag kiderült, hogy a pályázat valójában nem létezett, csak látta bennünk a tehetséget a dalok megírására, s ezzel próbált minket motiválni. Ennek eredményei lettek az első saját dalaink, köztük az Apámnak című dallal”

– tudtuk meg Hlavács Rékától, a zenekar énekesnőjétől. Mint mondta, először a dalszöveg készült el:

A versszakokat én írtam meg; a refrén szövegével akadtak problémák, de Nati (Böjtös Natália – a szerk. megj.) segített megírni. Az első verzióban még úgy volt, hogy gitáron is fogunk játszani, de ezt az ötletet végül elvetettük.”

Elmondása szerint a stúdiózás nagyon jó hangulatban telt:

Bevallom, nagyon féltem, hogy milyen lesz, mert még sosem voltam ilyen helyen, de kiderült, hogy még jobb volt, mint amire számítottam. Kristóf végig ott volt velünk és mindenben segített. Ez az első dalunk, amely már teljesen kész van; s úgy gondolom, nagyon jól sikerült. A klip forgatását pár héttel a stúdiózás után kezdtük el. Könnyű volt Matyival dolgozni, mert nagyon sok ötlete volt, és tudta, mit szeretne.”
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.