2020. augusztus 20., 11:44

Nézze előben Szarka Tamás-koncertjét a ma7-en!

Augusztus 20-án, este 21-kor Szarka Tamás és zenekara online koncertet ad – hatalmas szólókkal, nagyívű, grandiózus dallamokkal, szívbemarkoló szövegekkel. A koncertet a ma7-en élőben követheti!

Erre az alkalomra összeállított koncertjén Szarka Tamás legismertebb szerzeményei (Vándorének, Szárnyaskezű szeretők, Kézfogás) mellett a Sósósó című szólóalbum néhány szerzeménye és a grandiózus 2018. augusztus 20-i budapesti tűzijáték dalai is hallhatók lesznek.

A grandiózus mű Szent István királyunk intelmeiről, Magyarországról, annak születéséről, fennmaradásáról és a hozzá való mai viszonyunkról is szól.

A koncert vendége Keresztes Ildikó lesz.

Szarka Tamás Kossuth-díjas előadóművész, zeneszerző, költő 40 éve áll színpadon. Zeneszerzői pályafutása szinte példa nélküli sikertörténet. Az elmúlt évtizedek alatt több mint fél ezer dalt szerzett. Több mint háromezer koncertet adott a világ huszonnyolc országában, valamint négy nagykoncertet a Budapest Arénában.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.