2023. november 4., 13:08

Nem a te dolgod

Újabb résszel jelentkezik a ma7 médiacsalád újságíróinak kulturális ajánlója. Filmek, könyvek, zenék. Minden, amit látni, olvasni vagy hallgatni érdemes!

gabor-nem-a-te-dolgod.jpg

Azt mondják, hogy véletlenek nincsenek. Egy borús vasárnap délután a Fekete Teve együttes egyik slágerét szerettem volna meghallgatni, ám a YouTube egy másik dalt is felajánlott, Carson Coma: Nem a te dolgod című számát.

A cím érdekesnek hangzott, bele is hallgattam. És milyen jól tettem! Nemcsak a cím, de a dalszöveg mondanivalója is nagyon megfogott. Háromszor is meghallgattam egymás után, mert úgy éreztem, nekem írták.

Arról szól, hogy hiába törekszik az ember a jóra és a boldogságra, nem lehet mindenkinek megfelelni, és önmagunk helyett sem lehet másokat jobban szeretni. És bizony hajlamosak vagyunk erre, így az lesz az ára, hogy végül nem lehetünk önmagunk. Na, de vajon ismerjük az igazi jellemünket?

Megjelent a MAGYAR7 43. számában.

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.