Nagy dobásokkal készül az idei nyárra Páli Petra!

muzsa.sk 2019. május 14., 13:54

A tehetségkutatók által telített hazai zeneiparban felüdülés egy olyan énekesnővel találkozni, aki lelkiismeretes munkájával jutott el a fesztiválokra és a zenetévék különböző műsoraiba.

Egyre többen ismerik a Kárpát-medencében is Páli Petra nevét, akinek kisgyermek kora óta a színpad a mindene. Kiválóan zongorázik, a tamási gyermekkórusban énekelt, majd a Gór Nagy Mária Színitanodában és a Bánfalvy Ágnes által vezetett iskola musical-operett szakán kötött ki. 

Természetesen a sikerek nem maradtak el, hiszen tánckarral kiegészült műsorával folyamatosan járja az országot és a Kárpát-medencét. Petra több műfajban is otthonosan mozog, szívügye pedig az operett világa, s annak ellenére, hogy napjainkban nem kap ez a műfaj kellő nyilvánosságot, mégis tehetségének köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 

Létrehozta különleges látványelemmekkel - és nem mindennapi pyrotechnikával kiegészített zenés előadását, mely a Pyroperett nevet kapta. A kiváló hanggal megáldott Páli Petra műsora így látványban és nem hangban is egyedülálló élményt nyújt a koncertre látógatók számára.  

Az énekesnő jelenleg új dalokkal készül a 2019-es évre, az alábbi helyszíneken pedig élőben lesz látható: 
Május 19. Igal
június 29. Románia
július 6. Alsópáhok és Magyarkeszi
0 HOZZÁSZÓLÁS