2023. szeptember 22., 19:18

MontaCarlo – Mást vártál

Nyugodt szívvel és egyben szomorúsággal a szívemben ki merem jelenteni, hogy a felvidéki előadók között fehér hollónak számít az az előadóművész, aki szólólemezt adott ki az elmúlt két évtizedben.

MontaCarla

Ezeket fél kezemen meg tudnám számolni, a korábbi időszakban pedig ez a szám egyenlő a számtani nullával. Éppen ezért tölt el örömmel, hogy a Carlo művésznéven bemutatkozó énekes, a Klinika énekese, a Felvidéki Rockszínház egykori Jézusa „Más vártál” címmel önálló szólólemezt jelentetett meg.

Az albumon hallható tíz dal egy szólókarrier összefoglalása, zeneileg színes és változatos, a hangszereléseket a Gravis egykori gitárosa, a szlovákiai zenei élet megkerülhetetlen szereplője, Hegedűs Pista, valamint a magyar zenei élet kimagasló gitárosa, Takács „Jozzy” József végezte. A lemezen hallható vendégként Korpás Éva is, és a napokban videoklip is megjelent a „Sem a fű, sem a bor” című szerzeményhez.  Kár, hogy a felvidéki zene nem tud betörni a magyar zenei piacra, pedig színvonalában ott a helye.

Megjelent a Magyar7 2023/37.számában.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.