2023. május 28., 09:33

Miller Zoltán a legszebb hazáról szóló dallal készül a Duna Napra

Kilencedik éve rendezi meg a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. Torockón az idén háromnaposra bővült magyarságünnepet. 

Miller Zoltán
Miller Zoltán
Fotó: Miller Zoltán Facebook-oldala

A Duna Nap fénypontja az Összetartozás koncert lesz június 3-án, amelyen Miller Zoltán is fellép. Az erdélyi gyökerű színművész az M5 Librettó című műsorában mondta el, milyen dalokat ad elő az eseményen.

A magyar kultúra, a nemzeti identitás és az anyaországgal való szellemi kapcsolattartás biztosítása érdekében a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. 2014 óta rendezi meg a Duna Napot az Europa Nostra-díjas székelyföldi Torockón, a magyar kultúra helyi központjában.

A nemzeti összetartozás napját háromnapos kulturális programsorozattal ünneplő rendezvényen táncházzal, magyar filmek vetítésével, irodalmi előadással és koncertekkel várják a résztvevőket. A szombati Összetartozás koncerten Miller Zoltán mellett Keresztes Ildikó, Baricz Gergő és Dolhai Attila is fellép.

Az apai ágon kolozsvári származású színész, énekes az M5 Librettó című műsorában megtisztelőnek nevezte a felkérést az illusztris előadóművészekkel megvalósuló fellépésre.

A számomra a hazáról szóló legszebb könnyűzenei dalt adom elő, és egy boldogságról és összetartozásról szóló Emberek nótát”

- mondta Miller Zoltán.

A Duna nézői vasárnap este a Magyarország, szeretlek! gyereknapi adásában is találkozhatnak Miller Zoltánnal. A 19:45-kor kezdődő vetélkedőről a Duna Család-barát című műsorában beszélt felesége, Vágó Bernadett színésznő oldalán.

A csapatok kapitányaként sok meglepetést tartogató adással várják a nézőket. Annyit elárultak: gyermeki énjüket mutatják meg a vasárnapi adásban. A Duna szórakoztató, zenével és izgalmas játékokkal fűszerezett show-ja június első hétvégéje után nyári szünetre megy, de a nézők nem maradnak Magyarország, szeretlek! nélkül, hiszen a legjobb adásokat ismét megnézhetik a csatornán.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.