2018. május 31., 10:26

Meglepetésvendég a JúniusFeszten

A nyár legnagyobb bulija Gömörben – ezzel a szlogennel hirdetik a szervezők az idei JúniusFesztet, melyre június elsején kerül sor Rimaszombatban. Fellép a Republic és az Edda zenekar, sőt meglepetés bűvész show is lesz.

republic.jpg
Galéria
+3 kép a galériában

Kapunyitás 16.00 órakor lesz a rendezvény helyszínén, a rimaszombati amfiteátrumban, amit  gyermekfoglalkozások követnek.

Az idei JúniusFeszt egy meglepetés bűvész-mentalista show-val kezdődik, amely korábban nem szerepelt a programban. Az "Art of Magic - A mágia művészete" c. látványszínház előadásából Fehér Dániel, a társulat vezetője és társa adnak ízelítőt. A teljes produkciót azonban egy másik alkalommal hozzák majd el a városba.

A zenés fellépők sorát 18:00 órától Lola nyitja. Ezután külön-külön kétórás nagykoncertet ad a közkedvelt Republic és az Edda zenekar. A fesztivált végül egy nyárnyitó afterpartyval Bárány Attila zárja.

Az esemény iránti nagy érdeklődést mutatja, hogy az elővételes jegyek mind elfogytak, de csüggedni nem kell, mert belépő (15 euróért) a helyszínen is kapható lesz még. Gyereknap alkalmából 12 éves korig pedig ingyenes a belépés.

republic.jpg
Galéria
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.