2023. december 7., 19:03

Már a negyedik szexuális visszaéléssel kapcsolatos ügyben vádolják az ismert rappert

Pert indítottak helyi idő szerint szerdán egy manhattani bíróságon a korábban Puff Daddyként aktív Sean „Diddy” Combs zenész és producer ellen, aki vádlója szerint részt vett egy 17 éves lány csoportos megerőszakolásában 2003-ban.

Sean Combs
Archív felvétel
Fotó: flickr.com

A bűncselekményt a vád szerint egy New York-i stúdióban követték el.

A vádiratban meg nem nevezett, akkor középiskolás áldozat Detroit környékén találkozott Combs ismerőseivel, akikkel magánrepülővel New Yorkba utazott. Ezt követően a hangstúdióban feltételezhetően bedrogozták és leitatták, majd hárman megerőszakolták. A támadás után az lányt visszavitték Michiganbe, bár az áldozat elmondása szerint a visszaútról alig vannak emlékei.

A bizonyítékok között a stúdióban készített fényképek is szerepelnek,

amelyek egyikén az áldozat Diddy ölében ül.

A beadvány szerint az áldozat „súlyos érzelmi sérüléseket szerzett, amelyek életének szinte minden részére és minden kapcsolatára rányomták bélyegüket”.

Ez már a negyedik szexuális visszaéléssel kapcsolatos ügy Combs ellen.

Mostani vádlója úgy nyilatkozott, hogy azt követően döntött úgy, hogy bírósághoz fordul, hogy a rapper korábbi barátnője erőszakkal és bántalmazással vádolta meg Combst. Az az ügy akkor megállapodással zárult, ugyanakkor Combs jogi képviselője hangsúlyozta: a megegyezés nem jelenti azt, hogy a ügyfele elismert volna bármilyen törvénysértést.

A múlthavi pert követően két másik nő még az 1990-es években elkövetett szexuális visszaéléssel vádolta meg Combst,

aki az összes ellene felhozott vádat tagadja.

„Az elmúlt hetekben némán ültem és néztem, ahogy karaktergyilkosságot próbálnak meg elkövetni ellenem. Hadd tegyem abszolúte világossá: semmit nem követtem el azokból az állítólagos szörnyűségekből” - írta közösségi oldalán Diddy.

Az 54 éves rapper és producer, a Bad Boy Records alapítója szerdán közleményt adott ki, amelyben ártatlanságát hangoztatta, és kijelentette: vádlói csak a gyors meggazdagodás érdekében rágalmazzák őt.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.