2022. október 15., 15:22

Ma este: Harmónia - Szlovákiai Magyar Zenei Díj átadóünnepsége ÉLŐBEN a ma7-en

Szombat este, október 15-én 19.00-i kezdettel  kerül megrendezésre a X. Harmónia – Szlovákiai Magyar Zenei Díj ünnepélyes díjátadó gálája a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban. 

harmónia
Fotó: Harmónia sajtóanyag

A fellépők között olyan művészek és zenekarok szerepelnek, mint Becse Szabó Ilona & Beliczay Trió, Derzsi György, The Butchers, Mező Misi, Vadkerti Imre és zenekara, Jozef Horváth és Lakatos Róbert.

A szervezők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak, jegyek a helyszínen is kaphatóak.

A díjátadót nem csak a helyszínen lehet követni, a ma7 olvasótábora honlapunkon vagy a ma7 Youtube-csatornáján ÉLŐBEN követheti az átadót.

A Harmónia-díj a szlovákiai magyar zenei élet legrangosabb elismerése, melyet minden évben az a kiváló zenész vehet át, akit arra a kuratórium a leginkább méltónak tart. Az idei három jelölt Kristóf Réka operaénekes, Rácz Csaba csellóművész és az Estendøn zenekar. Egy Életműdíj is átadásra kerül – ennek idei birtokosa Józsa Mónika, karnagy-zenepedagógus lesz. 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.