2021. október 28., 08:52

Let Somebody Go

A Coldplay együttes rajongói már nagyon várták a banda legújabb nagylemezét, amely a napokban jött ki a streamingszolgáltatóknál. A zenekar 38 millió követővel rendelkező Facebook-oldalát azonnal el is árasztották a rajongói hozzászólások. 

Coldplay
Fotó: A szerző felvétele

A hétszeres Grammy díjas együttes stílusa az első taktusokból felismerhető, bár az új albumon vannak olyan rendhagyó dalok, mint a nyelvjátékkal elnevezett Biutyful, amelyet csak 1 perc 22 másodperc után lehet beazonosítani Chris Martin jellegzetes énekhangjáról.

A Music of the Spheres album egyik slágere kétségtelenül a Let Somebody Go című dal lesz, amelyet Selena Gomezzel ad elő Chris Martin.

A nóta egy „elbocsátó szép üzenet”, bár kicsit líraibb hangvételű, mint ahogyan annak idején Ady bocsátotta útnak Lédát. A dal jellegzetesen követi a Coldplay korábbi nagy slágereinek dallamvezetését és ritmusvilágát, így a siker szinte bele van kódolva. Aki szereti a kicsit poposított alternatív zenei stílust, ne hagyja ki.

Megjelent a Magyar7 43. számában

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.