2018. május 13., 21:26

Lemezbemutató a csallóközi községben

Dósa Diana fiatal tehetséges énekes első lemezének bemutatójának adott otthont vasárnap koraeste a dióspatonyi kultúrház.

Dósa Diana lemezbemutatója
Galéria
+4 kép a galériában

A Dunaszerdahelyi járásban található község nem véletlenül vált helyszínül a Szárnyal a szívem című korong nyilvános bemutatásának, mert Diana családjával éppen itt él. A zenés program elején az énekesnő Ez az otthonunk dallal teremtett kiváló hangulatot, majd Haizok Melinda beszélgetett a csallóközi fiatal anyukával a zenei pályája eddigi állomásairól. 

Többek közt azt is megtudhattuk, rövid idő alatt két saját dallal is büszkélkedhet Dósa Diana, aki kiemelte, Valaskó Feri biztatta az éneklés folytatására. A felvidéki énekes maga is fellépett a bemutatón, s a világhálón, előadásában több milliós nézettséget elérő Nélküled is elhangzott Dióspatonyban a népes közönségnek. Az énekesnő pedig a Vallomás és a Szárnyal a szívem című, neki írt dalokat követően is nagy tapsot kapott.

A beszélgetés mellett Benyó Erika és Gitus is énekével szórakoztatta a közönséget, akik Dianával és Ferivel közösen egy magyarországi zenecsatorna televíziós műsorában is rendszeresen feltűnnek a közeljövőben.

A lemezbemutató végén lehetőség nyílt a lemez megvásárlására és az előadó dedikálta is az albumokat.

Dósa Diana lemezbemutatója
Galéria
+4 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.