2024. május 26., 12:16

Lelki szemetes – új videóklip a Kiss Zenészektől

2024. május 24-én a leglátogatottabb videómegosztó portálon vált elérhetővé a Kiss Zenészek együttes legújabb videóklipje, amely a Lelki szemetes című dalhoz készült.

Kiss Zenészek
Fotó: Csáky Mátyás
Volt már olyan érzésed, hogy valaki csak a lelki szemetesének használ? Azt hiszem, sokan ismerjük ezt… Ezért mi most elhoztuk neked azt a dalt, ami kicsit ráébreszt arra, hogy »hahó, ébredj fel! nem kell ezt csinálnod!« Kicsit koncentrálj magadra és arra, hogy számodra mi a jó. Viszont ha mégsem tudnál ellenállni a »lelki szemetes szerepnek«, akkor hallgasd meg a másikat, adj jó tanácsokat, de aztán pörgesd le magadról a negatív energiákat és nevess egy jót!”

– fogalmazta meg a dalról annak szövegírója, Böjtös Nati énekes.

A nyári hangulatú, színes és dinamikus videóklip a budapesti Szelfimúzeumban készült; rendezője Böjtös Nati és Csáky Mátyás, forgatta és vágta Csáky Mátyás és a KINEO Production. A zenekar tagjai: Böjtös Natália, Hlavács Réka, Benko Reinold Kristian, Csáky Máté, Szarka Máté, Balla Dávid.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.