2023. június 25., 13:35

Kulturális ajánló: Dobner Illés - Álomszőttes

Újabb résszel jelentkezik a ma7 médiacsalád újságíróinak kulturális ajánlója. Filmek, könyvek, zenék. Minden, amit látni, olvasni vagy hallgatni érdemes!

Nagyon sok keresztény zenét ismerek, amelyek elsősorban ifjúsági énekek feldolgozásai, vannak azonban olyan keresztény együttesek, amelyek saját dalaikat éneklik. Magyarországon nagy a választék az ilyen zenekarokból, az egyik legismertebb Dobner Illés és bandája. Ők gitárkíséretben énekelnek Istenről. Az egyik legkedvesebb számom az Álomszőttes című szerzemény. Fülbemászó és dallamos, a szövege pedig nagyon is tanulságos, hiszen arról szól, hogy az ember bár nem tökéletes, de Isten teremtménye, és bármennyire is bűnös, gyámoltalan, mindig van lehetőség a megtérésre, mert az Úr mindenkiben munkálkodik. A refrén is jól kifejezi az emberi létet: „Mi az ember? Különös lény. Testbe zárt szív, gyémánt, de szén!”

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.