Kor-Zár koncert Ipolyságon

Kaszmán Zoltán 2018. december 15., 14:03

A 2018-as esztendő adventi időszakát az Ipoly mentén is színes programokkal igyekeznek meghittebbé tenni.

Az Ipolyságra és környékére december 16-án ellátogatók a délután folyamán részt vehetnek egyebek mellett egy lampionos felvonuláson, egy templomi koncerten és közösen szeretethidat is „felépíthetnek”. Utóbbi Drégelypalánk és Ipolyhídvég között jön majd létre; 15 órától tehát ki-ki kedvére sétálhat végig a szeretet ünnepe alkalmából díszekkel és gyertyákkal tündöklő karácsonyi szeretethídon.

A kíváncsiskodók – az Ipolyhídvég–Ipolyság közti mintegy tízperces autóutat megtéve – részesei lehetnek a városi hivatal épülete elől, 16 órakor induló lampionos felvonulásnak, amely a városházától az újonnan létrehozott városliget irányába tart majd, ahol a harmadik adventi gyertya meggyújtása után mézeskalácsot és puncsot fogyasztva, karácsonyi dalokat énekelve osztozhat mindenki az ünnepi hangulatban.

A zenekedvelők az ipolysági református templomba betérve pihenhetnek meg, ahol – a Honti Kaszinó és az Ipolysági Református Egyházközség közös szervezésében – 18 órakor veszi kezdetét a Zsapka Attila által vezetett Kor-Zár verséneklő együttes adventi koncertje.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

0 HOZZÁSZÓLÁS