2018. december 15., 14:03

Kor-Zár koncert Ipolyságon

A 2018-as esztendő adventi időszakát az Ipoly mentén is színes programokkal igyekeznek meghittebbé tenni.

Zsapka Attila06

Az Ipolyságra és környékére december 16-án ellátogatók a délután folyamán részt vehetnek egyebek mellett egy lampionos felvonuláson, egy templomi koncerten és közösen szeretethidat is „felépíthetnek”. Utóbbi Drégelypalánk és Ipolyhídvég között jön majd létre; 15 órától tehát ki-ki kedvére sétálhat végig a szeretet ünnepe alkalmából díszekkel és gyertyákkal tündöklő karácsonyi szeretethídon.

A kíváncsiskodók – az Ipolyhídvég–Ipolyság közti mintegy tízperces autóutat megtéve – részesei lehetnek a városi hivatal épülete elől, 16 órakor induló lampionos felvonulásnak, amely a városházától az újonnan létrehozott városliget irányába tart majd, ahol a harmadik adventi gyertya meggyújtása után mézeskalácsot és puncsot fogyasztva, karácsonyi dalokat énekelve osztozhat mindenki az ünnepi hangulatban.

A zenekedvelők az ipolysági református templomba betérve pihenhetnek meg, ahol – a Honti Kaszinó és az Ipolysági Református Egyházközség közös szervezésében – 18 órakor veszi kezdetét a Zsapka Attila által vezetett Kor-Zár verséneklő együttes adventi koncertje.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.