Kollányi Zsuzsi és Szolnoki Peti újabb duettel szórakoztat bennünket - VIDEÓ

2020. december 26., 11:00
ma7

A két népszerű művész ismét közös dallal örvendezteti meg a kedves hallgatókat. A Kincs című zeneszám, melyet Peti állandó szövegíró barátjával, Duba Gáborral együtt írt, szép ajándék a karácsonyfa alá. Az ünnepek varázsához illeszkedik a romantikus, különleges szerzemény, mely a jól megérdemelt kikapcsolódást és pihenést segíti a hallgatói számára.

Szolnoki Péter és Kollányi Zsuzsi ezzel a közös dallal szeretnék kizökkenteni az embereket a hétköznapokból, és meghitt hangulatot varázsolni.

A Kincs című duettünk nem a hagyományos értelemben vett karácsonyi dal, jellemzően inkább szerelmes nóta, ezért egész évben szeretnénk majd játszani! Viszont a Farkas Péter által készített klipet egy kedves, burleszk elemekkel színesített karácsonyi ajándéknak szánjuk a fa alá - mesélte Peti.

"Teljes mértékig romantikus szám, bejgli illatú ünneplőbe bújtatva. Petivel mindketten szeretjük a humort, a viccelődést, és hála a klip rendezőjének, készíthettünk egy olyan videót, amivel remélhetőleg mosolyt csalunk karácsonykor - is - az emberek arcára. A dalt pedig egész évre ajánljuk azoknak, akik hisznek a szerelemben, és az újra egymásra találásban - mondta Kollányi Zsuzsi.

Kövesse facebook oldalunkat is!