2018. április 25., 14:45

Királyi buli lesz Királyrévben az Eddával

Harmadik alkalommal nyitja meg kapuit július 27-én a királyrévi Révfeszt. Az egyre nagyobb tömegeket megmozgató fesztiválon idén az Edda művek ad majd nagykoncertet.

revfeszt2.jpg
Médialapozó

A harmadik Révfesztnek idén is a királyrévi stadion ad majd otthont. A rendezvény fellépői közt Delhusa Gjont és az Irigy Hónaljmirigyet tis megtaláljuk. Az est fénypontja a közönség által már korábban megszavazott Edda művek koncert lesz. A nagykoncert után az afterpartyn DJ Carlos keveri majd a zenét.

Agócs Gergely, főszervező elmondta portálunknak a Révfeszt egy nagyobb fesztiválsorozat állomása, amit a MAGNA Festum Polgári Társulás évente megszervez. A királyrévi rendezvény a MAGNA festum valamint a FORZARE Polgári Társulás közös projektje.

„A Révfeszt egy több korosztályt megcélzó kulturális, családi rendezvény. Szeretnénk az egész régiót megszólítani, összefogni Mátyusföld ifjúságát. Célunk, hogy minden korosztály megtalálja a maga szórakozását” – közölte portálunkkal Agócs Gergely.

A főszervező elmondta az első, 2016-os rendezvényen nem volt hozzájuk kegyes az időjárás, 600-700 ember látogatott el a koncertekre. A tavalyi évben már közel 13oo résztvevője volt a Révfesztnek, az idei rendezvényre több mint kétezer szórakozni vágyót várnak.

revfeszt2.jpg
+2 kép a galériában
Megosztás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.