2022. december 20., 08:34

Kingfishers – Hallgassa meg a Kócos árnyékot!

2022. december 19-én 18 órakor a leglátogatottabb videómegosztó portálon vált elérhetővé az ipolysági Kingfishers legújabb dala, a Kócos árnyék.

Kingfishers
Kingfishers
Fotó: Kingfishers

A 2019 nyarán megalakult ipolysági Kingfishers bemutatkozó dala 2020. október 24-én jelent meg Armageddon címmel. A szerzeményt akkor Horváth Ádám balassagyarmati stúdiójában rögzítették. 2021 augusztusában ezt követte a Hanghullám, majd szeptember elején a Polónium. A zenekar háza táján azóta újabb tagcserék történtek; amint azt az egyik gitárostól, Nagy Bálinttól megtudtuk, a harmadik év alatt ez már a harmadik felállás: „A jelenlegi formációnak a Jégvirág volt az első dala. Igyekszünk mindig olyan szövegeket írni, hogy az értelmezésének csak a hallgató fantáziája szabhasson határokat.”

A Kócos árnyék egy szerelmi vágyódásról szól a maga érdekes, Villant Gábor és Nagy Bálint megalkotta szövegvilágában. A szeredi Randall Group production stúdiójában vettük fel, ahol Tóth Zoli hangmérnök mellett a neves gitáros, Jimi Cimbala is tevékenykedik. A klip, amelyet Csáky Mátyás készített, egy elhagyatott zsilipszabályozó hangárban lett leforgatva”

– fogalmazták meg kérdésünkre a zenekar tagjai.

Az ipolybalogi, ipolykeszi, alsószemerédi és ipolyfödémesi fiatalokat összeköti, hogy mindannyian az ipolysági Fegyverneki Ferenc Közös Igazgatású Katolikus Iskolában tanulnak, illetve tanultak. A tagok: Benko Reinold Krisztián – ének, Nagy Bálint – gitár, Dräxler Balázs – gitár, Tauber Krisztián – basszusgitár, Molnár Ákos – dob.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.