2021. szeptember 3., 19:43

Kingfishers – A Hanghullám után rögtön itt a Polónium!

A 2019 nyarán megalakult ipolysági Kingfishers újabb szerzeménnyel állt elő. Ide kattintva hallgathatják meg a Polónium című dalukat.

Fotó: Kingfishers

A fiatal muzsikusok 2021 augusztusának folyamán a Hanghullám címet kapott dalukkal álltak elő, szeptember elején pedig a Polóniumra keresztelt felvételük vált elérhetővé a leglátogatottabb videómegosztó portálon.

A dal gitáros részei már áprilisban elkészültek, viszont csak júniusban vettük elő a zenekarral. Mihelyst elkezdtük a dal kidolgozását, párhuzamosan a dalszöveg is formálódott. A cím a refrénből érkezik: Polónium, arcodon izzó táj. A grafikát egyébként Helység Chiara követte el”

– árulták el a zenekar tagjai, majd hozzáfűzték:

Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki hozzájárult a dal megszületéséhez, s kedves közönségünknek, akik igen jó ütemben kapták el a dalpremiert!”

A dal különlegessége, hogy a billentyűs hangszer dallamait az a Benko Reinold Krisztián írta, akinek az ipolykeszi stúdiójában, a HomeRecords Studióban készültek a felvételek.

A jelenlegi formáció 2020 februárjában alakult meg. A Kingfishers tagjai: Villant Enikő – ének, gitár; Molnár Ákos – dob; Nagy Bálint – gitár; Tauber Krisztián – basszusgitár, vokál; Molnár Krisztián – zongora.
Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.