Kanadában lépett fel teltház előtt Pomázi Zoltán

Múzsa 2019. április 23., 18:30

Fantasztikusan indul az év az Új Bojtorján együttes frontembere számára.

Fotó: Pomázi Zoltán sajtóanyaga

Január közepe óta hallható a magyarországi rádiókban az Új Bojtorján zenekar vadiúj szerzeménye, melyhez hamarosan videoklip is készül. Pomázi Zoltán, énekes-gitáros-dalszerző pedig március végétől április közepéig Kanadában turnézott. Többek között zsúfolt teltház előtt lépett fel Kelownában, továbbá megzenésített költeményeket adott elő Calgaryban, a magyar vers ünnepén - a Versünnep Fesztiválon, kanadai magyar gyermekek és családok körében. Utóbbin egy kedves barátja, régi pályatársa, Savanya István Pro Arte-díjas költő is közreműködött, aki fellépése után Budapestre utazott és jelenleg Magyarországon turnézik. 

Pomázi Zoli a kanadai fellépések után egy igazi szenzációval készül, hiszen a világhírű latin zenei virtuózzal, Oscar Lopezzel készít lemezt, mely a tervek szerint ősszel jelenik meg külföldön és Magyarországon egyaránt!

Természetesen a magyarországi, az erdélyi és a felvidéki közönség sem lesz elhanyagolva, az Új Bojtorján turnéja május 1-jén veszi kezdetét, s tart egészen az ősz végéig, a legnagyobb slágerekkel és vadiúj dalokkal fűszerezve!

A fellépésekről és aktualitásokról a www.pomazizoltan.hu oldalon tájékozódhatnak a rajongók!

0 HOZZÁSZÓLÁS