2022. augusztus 4., 20:01

Itt van José új klipje, az Ember legyél - VIDEÓVAL

Napjaink egyik fő témájáról, az online világ és a valóság közötti szakadékról énekel Ember legyél című új dalában José, az önazonos dalszerző, énekes. A slágergyanús dal videoklipjét a magyarországi Medusa Pictures forgatta. Az operatőr rendező Sipos Géza, a a klip főszereplője Szabó Viktor, a Komáromi Jókai Színház művésze.

José
Galéria
+4 kép a galériában
Fotó: Bárány János

José szerint jó csillagállásban született a klip. Sikerült szerezniük egy autóbuszt sok közel húsz statisztát, akik munkába induló embereket alakítanak. Egyikük, őt alakítja Szabó Viktor színművész, állandóan a mobiltelefonját bújja, ahogy később munka után is. Ráadásul az utcán tanúja lesz, amint egy instagram-sztárt fotóznak egy Alfa Romeo mellett. A csodálatos sportautót Tóth Péter, a Komáromi járás Szilas községének polgármestere adta kölcsön a forgatásra.     

Az Ember legyél című dal eddig a koncerteken bebizonyította, hogy slágergyanús szám lett. Sőt! Igazi rádióbarát dal.

A dalszerző, énekes szeretné minél több emberhez eljuttatni az üzenetet: a legőszintébb csodákat a családunkban, a hozzánk legközelebb állóknál kell keresnünk.

jose-ember-legyel-5
Galéria
+4 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.