Ismét szól a rock Várhosszúréten

Fábián Gergő 2019. augusztus 21., 12:29

Az idén második alkalommal rendezik meg a Várhosszúréti Rock Fesztet. 2019. augusztus 23-án Deák Bill Gyula és a Blues Company ad koncertet a településen.

Fotó: MTI

A Csemadok helyi alapszervezete által életre hívott rendezvény keretében egy évvel ezelőtt az Ossian látogatott el Várhosszúrétre, az idén pedig Deák Bill Gyula, valamint a Blues Company ad koncertet.

Bill Kapitány 20.00 órakor lép színpadra, a Blues Company pedig 22.30-tól játszik, majd hajnalig DJ Zsilla szórakoztatja a közönséget.

„Községünkben viszonylag gyakoriak a különböző kulturális rendezvények, ezek általában népművészeti, kézműves irányba orientálódnak. Úgy gondoltuk, megpróbálunk egy másik irányvonalat is, ezért tavaly a Csemadok helyi alapszervezete úgy döntött, a hagyományokra építve rock fesztivált szervezünk. A ’90-es években ugyanis Várhosszúrét volt a régióban az első község, ahol többnapos falunapokat rendeztek, amikor az egyik nap mindig a rocknak volt szánva, s már abban az időben felléptek itt olyan zenekarok, mint a Beatrice vagy a Korál” – tájékoztatott a szervezők nevében Híres Zoltán.

Hozzátette, már a rendezvény neve is egyértelművé teszi, milyen szempontok alapján választják ki, melyik előadót hívják meg.

Magyar rockzenekarokat hívunk. Ezen az éven rockos, blues-os vonalat követünk, ezért esett a választásunk Deák Bill Gyulára és a Blues Companyra”

– mondta.

A II. Várhosszúréti Rock Fesztre a belépődíj ára elővételben 13 euró, a helyszínen 15 euró. A jegyek a Kézműves Házban és a helyi Jednota üzletben vásárolhatók meg.

Képgalériánk:

0 HOZZÁSZÓLÁS