2021. október 8., 13:16

Indul a jelentkezés a XVIII. Csengő Énekszó fesztiválra

A Szlovákiai Magyar Társadalmi és Közművelődési Szövetség – Csemadok Országos Tanácsa, valamint a Szlovákiai Magyar Zenebarátok Társasága meghirdeti és karöltve a Csemadok Érsekújvári Területi Választmányával, a Csemadok Érsekújvári Alapszervezetével, Érsekújvár Városa támogatásával 2022. május 5-6-án Érsekújvárban megrendezi a szlovákiai magyar gyermek- és ifjúsági kórusok országos seregszemléjét, a XVIII. Csengő Énekszó fesztivált.

kórus ének
Fotó: unsplash.com
Képünk illusztráció.

Szervezési tudnivalók

A XVIII. Csengő Énekszó fesztivál szervezői szeretnék valamennyi benevező kórust szerepeltetni. Előzetes válogatásra csak abban az esetben kerül sor, ha a jelentkezők száma túllépi a kétnapos műsorterv kereteit és a rendezvény anyagi lehetőségeit.

Helyszín: Érsekújvár - Lovarda (Cisársko - kráľovská Jazdiareň, Kasárenská, 940 02 Nové Zámky)

Időpont:

2022. május 5. (csütörtök) az I. és a III. kategória

2022. május 6. (péntek) a II. és IV. kategória                                        

Értékelés:

A kórusokat a szakmai zsűri teljesítményük és elért pontszámuk alapján minősíti. A kórusok teljesítményét és a karvezetők munkáját a zsűri értékeli és szakmai tanáccsal látja el

A benevezés módja:

A pontosan kitöltött Nevezési lapot kérjük 2021. december 19-ig a következő e-mail címekre cstvujvar@gmail.com és sziszo@osbkn.sk kérjük visszaküldeni.

Bővebb tájékoztatás:

Szalay Szilvia e-mail: sziszo@osbkn.sk

Kazán József e-mail: kazanjozsef48@gmail.com

Danczi József: cstvujvar@gmail.com

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.