2023. augusztus 16., 18:36

Időutazó – Már elérhető a Kingfishers új dala

2023. augusztus 16-án a leglátogatottabb videómegosztó portálon vált elérhetővé az ipolysági Kingfishers legújabb dala, az Időutazó, amelyhez klipet is forgattak.

Kingfishers
Kingfishers
Fotó: Kingfishers

A 2019 nyarán megalakult ipolysági Kingfishers Időutazó című szerzeménye a készülő, öt dalt tartalmazó kislemez egyik tétele. Felvételéért Vanek Gábor és a ZoVaa Music Production felelt, míg a klipet Csáky Mátyás fényképezte és rendezte. Az ipolykeszi kultúrházban, Ipolyságon és Kelenyén játszódó kliphez mások mellett az Ipolysági Veterán Autósklub, Deák Zsuzsanna és Villant Boglárka nyújtott segítséget.

Amint azt az egyik gitárostól, Nagy Bálinttól megtudtuk, közel egy éve kaptak egy ajánlatot Vanek Gábortól, aki néhány dal felvételével kívánta támogatni a zenekart.

A három teljes nap alatt forgatott klip egy különleges, művészfilmszerű alkotás, amelyben egy teljes történet van bemutatva. Aktív figyelem szükséges a sztori megértéséhez. A szövegekkel is hasonló a helyzet: igyekszünk mindig olyanokat írni, hogy az értelmezésüknek csak a hallgatók fantáziája szabhasson határokat”

– fogalmazta meg Bálint, majd a terveikről is szót ejtett:

Sok új dal készül; szerencsére vannak ötleteink. Két különböző stúdióban munkálkodva szeptemberben a másik készülő kislemezünk felvételét is folytatjuk, így előfordulhat, hogy 2023-ban kettő ilyet is kiadunk.”
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.