2018. november 5., 14:37

Idén Naszvadon rendezik a Felvidék legnagyobb zenei díjátadóját

November 17-én, szombaton, 19 órai kezdettel a naszvadi művelődési otthonban rendezik meg a Harmónia – Szlovákiai Magyar Zenei Díj 7. gálaműsorát - közölték a ma7.sk-val az alapítók, akik régi adósságukat törlesztik ezzel, mivel a díj gondolata a Komáromi járásbeli nagyközségben fogant és az első ösztönzések, biztató szavak és támogatások is Naszvadhoz köthetők.

Harmónia-djí Naszvadon
Galéria
+4 kép a galériában

A gálaműsorban a hagyományokhoz igazodva zömmel korábbi Harmónia-díjasok, illetve sikeres vagy egyedülálló előadóművészek, együttesek és egyéb zenei formációk lépnek fel. Idén a Pósfa zenekar, Ballán Viktória, Emmer Péter, Várady Andreas, a Jóvilágvan, Takács Bálint és a Viza citerazenekar rövid műsorát láthatják az érdeklődők, akik erre a linkre kattintva, vagy telefonon a 0905 723 602 számon ingyenes tiszteletjegyeket igényelhetnek a gálára, amíg a készlet tart. A belépés regisztrációköteles, így csak a tiszteletjegyek birtokosai juthatnak be a helyszínre. A díjátadót követően állófogadással egybekötött  afterparty várja a közönséget.

Október 12-én a Harmónia Kuratórium első ízben nem titkos szavazással, hanem közös szakmai vita alapján hozott döntést a díjazottakról, akiknek kilétét a szervezők hamarosan felfedik.

Harmónia-djí Naszvadon
Galéria
+4 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.