2020. április 16., 08:38

Idén a Pohoda fesztivál is elmarad

Elhalasztják Szlovákia egyik legnagyobb nyári zenés rendezvényét, a Pohoda fesztivált, amelyet legközelebb csak 2021-ben rendeznek meg.

Fotó: TASR
A képen balról Michal Kaščák, a fesztivál igazgatója és Anton Repka, a rendezvény PR-menedzsere

A fesztivál szervezői több szakemberrel és epidemiológussal egyeztetettek. Csak ezután hozták meg a közös döntést, amelynek eredménye értelmében elhalasztják Szlovákia egyik legnépszerűbb fesztiválját. A szakemberek megerősítették azt is, hogy a nyáron biztosan nem kerülnek megrendezésre hasonló fesztiválok.

A Pohoda fesztivál szervezői egyeztettek a fellépőkkel és művészekkel is, akik nagy erőkkel készültek az idei évre, de a koronavírus-járvány miatt az energiájukat és a további ötleteiket már a jövő évi fesztivál időpontjára kell fordítaniuk.

A művészek és fellépők nagy része természetesen elfogadja a kialakult helyzetet, és azon dolgoznak, hogy a 2021-es évben minél több olyan programot valósítsanak meg, amely az idei évből kimaradt. Az aktuality.sk hírportál szerint, az egyes fellépőknek évekre előre le vannak egyezve a műsorszámaik, éppen ezért a 2021-es programot minél színvonalasabbá szeretnék varázsolni.

A szervezők arról is biztosították a fesztiválozókat, hogy mindenkinek visszatérítik a már megvásárolt jegyek árát, akik kitöltik a formanyomtatványt, amelyet a Pohoda hivatalos weboldalán keresztül letölthetnek. A jegyek visszatérítését április 15-től egészen október 15-ig lehet kérvényezni, a szervezőknek pedig 60 napon belül kell visszatéríteniük a belépők árát.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.