Holle anyó acapellában - VIDEOKLIP

2020. december 23., 17:44
Horváth Szomolai Andrea

Karácsony előtt egy új videoklipet ajándékoz közönségének, követőinek, rajongóinak a For You acapella zenekar. A jól ismert szlovák mesefilm, a Holle anyó zenéje csendül fel acapellában, instrumentálisan, szöveg nélkül.

A zenét már jól ismerhetik mindazok, akik az adventi időszakban a For You karácsonyi lemezét hallgatták, az Acapella Christmas albumon az első helyet foglalja el a „Prinbaba” jól ismert dallama. Az ebből készített videoklipet Zoboralján, Nyitrán forgatták.

Az előadást az egyszerűség jellemzi, mégis roppant kreatív és szemet gyönyörködtető, ahogy a tollpihék hópelyhekként hullanak a földre, szimbolizálva ezzel a Perinbaba eredetijéből Jakubko és Alžbetka Holle anyónál töltött idejét.

Holle anyó nélkül el sem tudjuk képzelni a karácsonyi időszakot, ezért is nyúltunk hozzá és dolgoztuk fel a´capella stílusban. Pár napja derült ki számomra, hogy nemcsak a szlovákok ismerik Perinbabát, hanem a magyarok is, ugyanis ez a mesefilm magyar szinkront is kapott”

– mesélte Lantos Borbély Katica, a zenekar énekesnője.

Az egy magyar és négy szlovák ajkú tagból álló For You örömmel újságolta, szeretnének a jövőben együttműködni a mesefilm már készülő folytatásán. A rendezővel már fel is vették a kapcsolatot, bíznak a pozitív válaszban.

Hallgassák és nézzék velünk együtt a Holle anyót acapella stílusban.

Kövesse facebook oldalunkat is!