2022. március 31., 18:19

Hangok estje koncert Keresztes Ildikóval, Takács Nikolasszal és a Fool Moon Acapella zenekarral

Szeretettel invitálják a közönséget a Hangok estje címet viselő koncertre a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központba, amely keretében három kiváló produkció egyedülálló koncertjét hallgathatja meg a közönség.

hangok estje

Keresztes Ildikó és Takács Nikolas neve mindenki számára jól ismert. A tartalmas, mély érzésű dalokat kedvelő közönség számára már önmagában is izgalmas program lehetne két, ennyire kivételes hangi adottságú művésszel eltölteni egy estét, de az éneklés szerelmeseinek tartogatunk még egy meglepetést: A Fool Moon Acapella együttes tovább fokozhatja az élményt, hiszen hangszerek nélkül, kizárólag a hangjukkal zenélnek, vagy éppen több szólamban énekelnek.

A Fool Moon Magyarország elsőszámú, többszörös nemzetközi díjas pop-acappella együttese immár több mint 20 évnyi sikertörténetet tudhat maga mögött. A Fool Moonnak köszönhetően az acappella - azaz a hangszerek nélküli, énekelt popzene - soha nem látott népszerűségre tett szert a magyar közönség körében.

Humoros és szórakoztató, de magas szakmai színvonalú és igényes stílusú koncertjeik során a műfajjal ismerkedő és a zenéhez értő hallgatók is egyaránt találnak kedvükre valót. Rendhagyó zeneóráik, mesterkurzusaik, tévés szerepléseik hatására Magyarországon az acappella zene előtérbe került, és egyre több acappella együttes megalakulása is az ő tevékenységük eredménye. Eddigi pályafutásuk alatt hat nagylemezt, hat nemzetközi és magyar díjat, számos jelölést, elismerést, és a hazai zenei élet legnagyobb előadóival közös együttműködést mondhatnak magukénak. Nevükhöz fűződik a magyar popzene történetének első, rádiók által is játszott pop-acappella slágere is, a “Kettesben jó”, amely a Sherlock Holmes nevében című ifjúsági film végefőcím-dalaként csendült fel a hazai és külföldi mozikban.

Ugyancsak a Fool Moon az első acappella formáció, mely A Dal c. eurovíziós dalválogatóban szerepelt. Az együttes a második helyezésig menetelt saját, It Can't Be Over c. dalával, amely által az egész ország megismerhette őket és a műfajt.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.