2019. június 13., 15:30

Gyere ingyen Gombaszögre!

A Vágsellyei és a Galántai járás lakói idén ingyen vehetnek részt a Gombaszögi Nyári Táborban. A felvidék legszínesebb nyári rendezvényének hat zenei színpadán többek közt Rúzsa Magdi, Majka, az Intim Torna Illegál és a Jóvilágvan lép majd fel. Július 15. és 21. között te is gyere Gombaszögre!

gombaszog_ingyenjarasok.png
Médialapozó

A Gombaszögi Nyári Táborban már sokéves hagyomány, hogy két szlovákiai magyar járás lakói ingyenes hetijeggyel vehetnek részt a felvidéki nyár legnagyobb rendezvényén. A szervezők idén a Galántai és a Vágsellyei járást választották ki.

Az ingyenes hetijegy csak a tábor honlapján, a https://www.gombaszog.sk/jegyek/ oldalon, kizárólag előzetes regisztrációval igényelhető.

Az internetes regisztráció július 7-én zárul.

A kedvezményre jogosultak a táborba való belépésnél, a személyazonossági igazolványuk felmutatásával érvényesíthetik az ingyenes hetijegyüket. A kedvezményes heti bérlethez sátorjegy is vásárolható.

Gombaszög színpadjaira idén is a felvidéki és magyarországi könnyűzene nagyjai állnak majd fel, de ebben az évben a norvég SKAAR is fellép. Rajtuk kívül a táborba érkezik még Rúzsa Magdi, Majka, a Bohemian Betyars, Odett, az Anna and the Barbies, az Anima Sound System, a Kaukázus, a Jóvilágvan, de nagyon sokan mások is.

A fesztiválon idén ugyanis hat színpadon, a Csemadok Stage-en, a Kocsmakertben, a Szifon teraszon, a Szoba chillben, a Folkszögletben, valamint a komolyzenei Korona sátorban szól majd a zene. Idén különleges zenei produkció valósul meg Gombaszög völgyében, a Csemadok Stage-en bemutatják az István, a király rockopera-feldolgozást. A főbb szerepekben Feke Pál, Vadkerti Imre, Derzsi György, Tóth Gabi, Simon Boglárka és Kovács Koppány.

Idén újra útnak indul a partivonat is, amely

a rendezvény nulladik napján, július 15-én, 7:50-kor indul Dunaszerdahelyről. 

A partivonat további megállói: Nagymegyer 8:22,  Komárom 9:11, Ógyalla 9:29,  Érsekújvár 9:51, Udvard 9:57, Párkány 10:42.

A járat a zárónapon, július 21-én vasárnap indul vissza.

A Gombaszögi Nyári Tábor programjában helyet kap a közélet, a képzőművészet, a sport, a csapatjátékok és az irodalom is.

A rendezvény pontos programjáról további információk a tábor honlapján, a https://www.gombaszog.sk/ oldalon és Facebook-oldalán érhetőek el.

gombaszog_ingyenjarasok.png
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.