2021. március 27., 08:12

Felvidéki magyar tanárt ajándékoz meg a For You zenekar egy koncerttel

Felvidéki magyar tanár nyerte el a For You együttes által elindított népszerűségi játék „A legjobb tanár” címét. Nagy János, a komáromi Mariánum tanára egy személyes élményt, For You koncertet kap ajándékba a zenekartól.

For You: Senorita
Fotó: For You

A For You acapella zenekar egy különleges népszerűségi játékot hirdetett a szociális hálón a fiatalság körében. A közelgő tanítónap alkalmából ingyenes koncertet ajánlottak fel annak a pedagógusnak, akit a diákok, iskolabarátok a szociális hálón a legtöbbször illetnek a „legjobb tanárnak” járó szavazattal.

Lantos Borbély Katalin, a zenekar énekesnője elárulta, az első körben negyven jelölés érkezett egész Szlovákiából, ebből öt tanár került be az ötös döntőbe, köztük hárman felvidéki, magyar nemzetiségű, magyar iskolákban dolgozó tanárok. A szociális hálón történő szavazáson Nagy János, a komáromi Mariánum tanára nyerte el az ajándékként járó ingyen koncertet.

Lantos Borbély Katalin elmondta, a nyereményt virtuális úton juttatják majd el a tanár úrhoz, felhívják őt videókonferencián és külön, csak neki énekelnek majd egy koncertnyi dalanyagot. A top ötös jelöltek a zenekar Seasons cédéjét kapják ajándékba.

A For You háza táján más újdonságok is vannak. Szlovákia egyik legjobb acapella zenekara a Covid időszak alatti korlátozásokat arra használja ki, hogy saját, pozsonyi stúdiójában „egyperces” zenei szösszeneteket játszon fel.

For You: Dancing Queen
Fontos, hogy a közönség továbbra se feledkezzen el rólunk, hogy tudják, itt vagyunk, nekik zenélünk,szívből tesszük, amit teszünk”

– mondja Lantos Borbély Katalin, aki szerint az erős online jelenlét segít valamelyest túlélni a nehéz időszakot a zenekarok számára.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.