2022. május 21., 18:36

Felkészülni, vigyázz, rajt: megjelent az Ördög szeretője!

Röviddel az ukrán-orosz háború ihlette 2022. 02. 24. című dala és videóklipje után újabb saját szerzeményével jelentkezett a komáromi származású, Budapesten élő, tamburás előadó-dalszerző, TAMBURILDA. Az Ördög szeretőjében a földi pokol veszélyes csábításaira figyelmeztet „tambu-rapperként“, a tőle eddig megszokott szókimondó - elgondolkodtató módon.

Felkészülni, vigyázz, rajt: megjelent az Ördög szeretője!
Médialapozó
Fotó: TAMBURILDA albuma
Válasszuk a földi pokol helyett a földi édent! - sugallja TAMBURILDA legújabb dalában

"Aki egyszer az Ördög ölébe ül, az őt újra és újra megtalálja. Más az arc, más a test, más a hajszín. De a sztori? Mindig ugyanaz. Az Ördögé..." - vallja legújabb dalában TAMBURILDA.

Felkészülni, vigyázz, rajt: megjelent az Ördög szeretője!
Fotó:  TAMBURILDA albuma
"Szíveket vagdos az Ördög kése, örök ez az érzés, nincs, aki értse..."


Hozzátette: bár ezt a dalt alapvetően egy vagy inkább több rossz szerelmi történet ihlette, úgy gondolja, hogy az előbb idézett szövege nem csak a párkapcsolatokra igaz.

„Aki az élet bármely területén egyszer megtapasztalja az izgalmas rosszat, a csábítás erejét, az később nagyon nehezen tud szabadulni az ördögi körből. Legyen szó toxikus, bántalmazó viszonyokról vagy bármilyen függőségekről. Több közeli ismerősöm is él olyan kapcsolatban, ami jóval többet vesz el tőlük, mint amennyit adni tudna. Azt sem tagadom, hogy nekem is többször volt részem ilyesmiben. A dal tehát figyelmeztető jellegű: van az a csábítás, amit jobb elkerülni, még mielőtt végleg beszippantana, és tönkretenné akár az egész életünket" – nyilatkozta a Ma7-nek.

Felkészülni, vigyázz, rajt: megjelent az Ördög szeretője!
Fotó:  TAMBURILDA albuma
"Pokol tüzében ég a lelkem, nem ezt akartam, nem ezt kerestem..."

Az Ördög szeretője szövegét és zenéjét ismét TAMBURILDA írta. A felvétel, hangszerelés, keverés, mixing, mastering az egyre elismertebb MaxBeard nevével fémjelzett, a videót pedig a X Pro Média készítette. Sugallva: aki a röpke, átmeneti örömökért cserébe nem szerződik az emberi arcot öltő Ördöggel, az a földi pokol helyett a földi édent választja... A vadifriss, újszerű szerzemény itt hallható - látható: TAMBURILDA - Az Ördög szeretője (Official Music Video) - YouTube

Felkészülni, vigyázz, rajt: megjelent az Ördög szeretője!
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.