2024. június 25., 20:55

Fall Out Boy – Love From The Other Side

A 2000-es évek nagy slágergyárosa, a Fall Out Boy tavaly új albummal rukkolt elő. A rajongóknak összesen 5 évet kellett várniuk a So Much (for) Stardust-ra. Az album vezető kislemeze a Love From The Other Side, amit eddig közel 5 millióan hallgattak meg a YouTube-on.

fall out boy
Fotó: FOB Facebook oldala

Az alternatív zene már szinte egyenrangú a pop, a rock és egyéb más műfajokkal, igazi iparággá nőtte ki magát. A legnagyobb streamingszolgáltatók kínálatában naponta több száz alternatív zenei listás dal jelenik meg, szinte követhetetlen, ki kicsoda. Időnként egy-egy zenekar kiugrik a slágerlistákon, de ezek, az én értékelésem szerint, inkább a rockosított pop kategóriájába tartoznak.

Ilyen banda az eredetileg punk-pop zenét játszó chicagói Fall Out Boy nevű formáció is, amely a 2000-es évek elejétől van jelen a szakmában. Jelenleg 6 millió követőjük van a YouTube platformon, ami szép szám.

 

A tavaly megjelent Love From The Other Side című dalukban érezhető a profi produceri munka, szinte tökéletes, eladható slágerként, de nekem túl „steril”, az igazi ösztönös erő hiányzik belőle. Ennek ellenére hallgatható nóta.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.