2019. március 3., 11:44

Egy kis blúz, egy kis ing

A Kassák Lajos Ifjúsági Klub (KLIK) újra jókedvet és lazaságot hozott az érsekújvári és környékbeli fiataloknak és más érdeklődőknek. A naszvadi HISTÓRIA és a nagymegyeri Big Man Band állt a pinceterem kövezett színpadára, hogy blues-rock stílusban ontsák magukból az akkordokat.

KLIK_érsekújvár_história_big man
Galéria
+6 kép a galériában
Fotó: Pócs Hajnalka

Az érsekújvári KLIK ezúttal zenés esttel ajándékozta meg a közönséget. Pontosabban a fellépő zenekarok ajándékozták meg zenével és blues-rock hangulattal hallgatóságukat, hiszen a Csemadok pincetermében a már jól ismert HISTÓRIA és Big Man Band biztosította a talpalávalót és a koncert feelinget. Olyannyira fergetegesen játszottak, hogy a néző és hallgató embertömeg végig kísérte őket a színpad előtt, és mindenki csápolt meg énekelte az ismert nótákat.

Fotó:  Pócs Hajnalka

Az éhezőket és szomjazókat a Beni’s bar látta el, finom házi zsíros kenyérrel és ízletes itókákkal kedveskedtek az érdeklődőknek. Természetesen az izgalmas Sör-Pong sem hiányozhatott az estéről, hiszen ez a „sport” már olyannyira a KLIK repertoárjává vált, hogy a rendezvények elengedhetetlen részévé minősül. Persze, mindenki ragaszkodik is hozzá!

Fotó:  Pócs Hajnalka

A több mint hatvan ember hajnalig mulatott, a jó hangulatról pedig a képek tanúskodnak, amelyeket a művészi vénával megáldott Pócs Hajnalka készített.

Fotó:  Pócs Hajnalka

Legközelebb kétnapos rendezvénysorozatra készül az érsekújvári szervezet, március 21-én és 22-én Kassák Napok keretén belül számos program várja majd az érdeklődőket.

A részletes program pedig a következő:

Március 21.: 10:00-tól a Kassák Napok megnyitása – fiatal alkotóművészek kiállítása a Csemadokban

                        18:00-tól Kassák Lajos szobrának megkoszorúzása

                        19:00-tól a Csemadokban lévő kiállítás hivatalos megnyitása

                        20:00-tól a naszvadi Viza citerazenekar előadása

                        22:00- kapuzárás

Fotó:  Pócs Hajnalka

Március 22.: 10:00-tól kapunyitás

                        10:00–18:00-ig a kiállítás megtekintése

                        20:00-tól koncertekre való érkezés

                        21:00-tól a Night Ride előzenekar koncertje

                        22:00-tól az Estendøn zenekar koncertje

                        22:00–03:00-ig Open Jam                     

A magyar tannyelvű iskoláknak és intézményeknek a program keretén belül lehetőségük nyílik ellátogatni a Zmeták Ernő Galériába, ahol jobban megismerkedhetnek majd Kassák Lajos munkásságával.

Fotó:  Pócs Hajnalka

A KLIK tagok minden érdeklődőt várnak szeretettel, esetleges kérdésekkel a kassaklajosifjusagiklub@gmail.com címre írhatnak, vagy látogassák meg Facebook-oldalukat.

KLIK_érsekújvár_história_big man
Galéria
+6 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.