2024. június 1., 18:25

Bad Bunny: Ojitos Lindos

Minden évben kijön a lista, mely dalokat hallgatták a legtöbben a legnagyobb zenei streaming szolgáltató, a svéd tulajdonú Spotify felületén. A leghallgatottabb album a Bad Bunny lemeze.

 

Bad Bunny

A leghallgatottabb album a Bad Bunny művésznéven ismert Puerto Rico-i származású, spanyol nyelven éneklő, 1994-ben született rapper, (aki hivatalosan reggaeton és trap előadó, ezt már én sem tudom, mit jelent...) lemeze.

Előadóként viszont megtört Bad Bunny és a spanyol nyelvű dalok hároméves egyeduralma a Spotifyon, hiszen a leghallgatottabb előadó tavaly az amerikai énekesnő, Taylor Swift lett 26 milliárd dalmeghallgatással.

Egyébként rappet ritkán hallgatok, de Bad Bunny: Ojitos Lindos című dalához egy 360° szögben forgatható videót találtam a YouTube-on, ami tényleg működik, és egy különlegesség. Zeneileg is jó a dal, amelyet Bomba Estéreo énekesnővel közösen ad elő. Két év alatt 275 millióan nézték meg. Nem semmi.

 

Az írás megjelent a Magyar7 2024/22. számában.

 

 

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.