2019. február 12., 10:34

Az operencián túl a felvidéki három királyok

Egy hónapos kanadai turnéra indultak a felvidéki Három királyok - Vadkerti Imre, Derzsi György és Kovács Koppány. A nyugati partról osztottak meg velünk néhány gondolatot.

Három Királyok
Médialapozó

"Február 5-én repültünk Budapestről Kanadába, hogy lebonyolítsunk a tíz állomásból álló kanadai turnét.  Már jártunk kint ezzel a formációval 14 hónappal ezelőtt, akkor ádventi, karácsonyi műsorral jöttünk. Most a Tartsd magad nemzetem lemezünket és műsorunkat jöttünk népszerűsíteni a tengerentúlra" - mondta Derzsi György, aki egyben a turné menedzsere is.  

 "Jelenleg Vancouverben vagyunk. Edmontonban és Calgaryban kezdtük a fellépések sorát és tegnap Vancouverben már a harmadik fellépésünknek tapsolt a közönség. Sokan kíváncsiak ránk, hiszen tavaly előtt már leraktuk a névjegyünket itt Kanadában. Egy fiatalos, friss, nemzeties, de egyben laza műsorral készültünk és el kell hogy mondjam, eddig nagy sikere volt az itt élő magyar közösség körében" –osztotta meg élményeit Vadkerti Imre. 

"Számomra nagy élmény ez a turné, hiszen fiatal koromtól arra vágytam, hogy a világ más részein is turnézhassak.A Három Királyok produkcióval mindez összejött, hiszen a tíz koncertes turné keretén belül egész Kanadát érintjük, a nyugati parttól a keleti partig. Nagyon szeretnek bennünket és mi is próbálunk megannyi szeretetet, érzést viszonozni az itt élő magyaroknak. Feszített a tempó, de nem panaszkodom, mert világ életemben erre vágytam.  Már most érdeklődnek a műsorunk iránt az Egyesült Államokból és Ausztráliából is. Ez egy hihetelen csoda, ami most zajlik körülöttünk" – mondta Kovács Koppány, a Rómeó Vérzik frontembere.

A Három Királyok március 5-én térnek haza Kanadából. A felvidéki közönség március 10-én találkozhat velük legközelebb Gútán, a nőnap alkalmából rendezett koncerten.

Három Királyok
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.