Áldott éj a Három Királyok üzenete - KLIPPREMIER

2020. december 21., 20:20
Horváth Szomolai Andrea

Az Áldott éj című videoklip premierjével köszönti a karácsonyi ünnepeket a Három Királyok együttes. Derzsi György, Kovács Koppány és Vadkerti Imre régi karácsonyok, nagyszülőkkel töltött szent pillanatok emlékét idézi fel az új dalban, amelyet először azon az estén mutatnak be, amikor újra felragyog az égen a betlehemi csillag.

A nyáron tett ígérethez híven új videoklippel köszönti a karácsonyt a Három Királyok együttes. A trió új szerzeménye, az Áldott éj című előadás azon az estén tárul fel a nyilvánosság előtt, mikor a legendák szerint a betlehemi csillag 800 év után újra felragyog az égen. 2020. 12.21-én a Jupiter és a Szaturnusz bolygók szinte összeolvadnak, ezen fényes égi jelenség alatt csendül fel az Áldott éj a Három királyok előadásában – magyarázza a megható adventi szimbólumot Derzsi György, a zenekar énekese, aki az új dal zenéjét is szerezte.

Az Áldott éj című dal videoklipjét Galántán, a Gila Stúdióban forgatták Kovács Koppány rendezésében. A három ismert énekes torkából ezúttal is a csoda csendül fel, megható, ahogy a szövegben a régi idők karácsonyairól, a nagyszülői házban töltött áldott percekről énekelnek, mindenkiben örök emléket idézve és mély nyomot hagyva a hallgatóban.

Derzsi György reméli, hogy a karácsonyi dallal és a nyugalmat hozó szólamokkal szép és varázslatos adventet tudnak teremteni, ha már a pandémia miatt kissé kurtára-furcsára sikeredett az év vége is. A Három Királyok Somorjára tervezett koncertjét egyelőre január 24-re halasztották, bővebb információkat a saját Facebook oldalukon közölnek, ahol a dal is visszahallgatható majd. Bíznak benne, hogy a Megváltó ismét elhozza a csodát, és nemsokára véget érnek a szűkös és nehéz idők. A Három Királyok az Áldott éj című dallal kíván mindenkinek békés időszakot. Nézzék és hallgassák velünk együtt!

Kövesse facebook oldalunkat is!