2021. július 29., 19:45

Hulladékcsökkentés ergo fogyasztáscsökkentés - VIDEÓ

Hulladékmentes július sorozatunk utolsó, összefoglaló epizódjához érkezett, amelyben egy olyan édesanya, feleség és háziasszony a beszélgetőtársam, aki a KompAkt Slovakia Polgári Társulás környezetvédelmi szervezet vezetője, és a társadalmi felelősségvállalásra buzdít mindenkit.

Szegi Aranka neve ismerősen csenghet diákoknak, tanároknak és mindazoknak, akik már elindultak a környezettudatosság útján, hiszen az említett szervezet rendszeresen tart edukatív jellegű előadásokat rengeteg helyen.

Arankával elkészítettünk egy környezetbarát, költséghatékony és természetes összetevőkből álló szúnyogriasztót, valamint kaptunk egy extra tippet a légyinvázió elkerülésére is. Az édesanya azt mondja:

Mindig közel éreztem magamhoz a természetet, de a társadalmi felelősségvállalás útján a lányaim születése indított el. Szeretném még azt a helyet, ahol gyermekként sok időt töltöttem, az unokáimmal is bebarangolni.
Aranka átfogó képet és rengeteg tanácsot adott nekünk, hogyan is élhetünk komfortos, ám környezetbarátabb életet.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.