2021. július 29., 19:45

Hulladékcsökkentés ergo fogyasztáscsökkentés - VIDEÓ

Hulladékmentes július sorozatunk utolsó, összefoglaló epizódjához érkezett, amelyben egy olyan édesanya, feleség és háziasszony a beszélgetőtársam, aki a KompAkt Slovakia Polgári Társulás környezetvédelmi szervezet vezetője, és a társadalmi felelősségvállalásra buzdít mindenkit.

Szegi Aranka neve ismerősen csenghet diákoknak, tanároknak és mindazoknak, akik már elindultak a környezettudatosság útján, hiszen az említett szervezet rendszeresen tart edukatív jellegű előadásokat rengeteg helyen.

Arankával elkészítettünk egy környezetbarát, költséghatékony és természetes összetevőkből álló szúnyogriasztót, valamint kaptunk egy extra tippet a légyinvázió elkerülésére is. Az édesanya azt mondja:

Mindig közel éreztem magamhoz a természetet, de a társadalmi felelősségvállalás útján a lányaim születése indított el. Szeretném még azt a helyet, ahol gyermekként sok időt töltöttem, az unokáimmal is bebarangolni.
Aranka átfogó képet és rengeteg tanácsot adott nekünk, hogyan is élhetünk komfortos, ám környezetbarátabb életet.
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.