2022. augusztus 18., 18:01

Határtalan szórakoztatást nyújtott a Felvidéki Nemzeti Lovas Színház - VIDEÓ

Ismét elsöprő sikert aratott a Felvidéki Nemzeti Lovas Színház zenével, érzelmekkel és humorral átitatott darabja a dunatőkési Czajlik Ranchon. Az ízig-vérig magyar teátrum ezúttal a Lúdas Matyi című népi színművet mutatta be az érdeklődőknek.

A Felvidéki Nemzeti Lovas Színház Pintér Tibor és Czajlik Jenő közös álma volt, amelyet 2020–ban, a nemzeti összetartozás évében indítottak útjára. Czajlik Zsuzsanna, a Czajlik Ranch egyik vezetője és az esemény szervezője szerint a magyar nemzetnek szüksége van egy olyan színházra, amely a határokon is átível.

Szerettük volna, hogy a felvidéki magyarok is részesei lehetnének ennek, hiszen mi most már 29 éve lóversenyeket szervezünk, és tudjuk azt, mennyire összekapcsolható a művészet is magával a sportággal, hadd élvezzék az itteni magyarok is ezt az örömet. – hangsúlyozta.

A Nemzeti Lovas Színház ezúttal a Lúdas Matyi című zenés komédiát mutatta be a nagyérdemű közönségnek. A humor meghatározó része a darabnak, így nem csoda, hogy hatalmas sikert aratott mind a gyerekek, mind a felnőttek körében.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.