2023. szeptember 22., 18:00

Gaál Lajos, aki a föld alatti kalandok bűvöletében él - VIDEÓ

A Kávézó füleki stúdiójának vendége ezúttal Gaál Lajos rimaszombati barlangász, aki érdekes történeken keresztül mutatta be a barlangászok világát. A geológus tavaly megjelent kötetében barlangászattal kapcsolatos emlékeit és történeteit eleveníti fel.

Videó:  ma7
A geológus tavaly megjelent kötetében barlangászattal kapcsolatos emlékeit és történeteit eleveníti fel. A személyes hangvételű kötet bepillantást enged a földalatti patakok, cseppkövek világába és emléket állít elhunyt barlangkutató társainak.

Stúdióvendégünk elmeséli azt is, hogy az ifjúkori hevület után

az idő múlásával a barlangász egyre inkább tudatosítja, mennyire kockázatos elfoglaltság a föld alatt, a külvilágtól elzárva kalandozni és új járatokat felfedezni.

Beszélgetésünk során mesélt legújabb könyvéről is, amely a rimaszombati cserkészeknek állít emléket és az elmúlt 100 év történéseit foglalja össze. Nézze velünk az érdekes beszélgetést!

Nézze velünk az érdekes beszélgetést!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.