2023. április 16., 18:02

Felvidéki sikerek az online művészvilágban - VIDEÓ

Finta Alexandra, képzőművész, rajztanár és illusztrátor engedett be minket művészkuckójába, ahol elmesélte, hogyan is került az egyik legnagyobb online alkotói platform legjobb oktatóinak listájára. 

A fiatal édesanya öt éve talált rá az online világban önmagára. Elmondása szerint ez a platform változtatta meg az éltetét. Önbizalmat, anyagi biztonságot és művészi alkotókedvet adott neki, amely ötödik éve töretlen. Olyannyira kinyílt, hogy az eddig mások előtt zárva tartott világába is betekintést enged már. 

Szeretné közelebb hozni az online és a való világot egymáshoz, éppen ezért készít digitális ecseteket különböző növényekből, amelyeket aztán illusztrációikhoz használhatnak fel a virtuális világ alkotói. 

Alexandra azt mondja, bátran rajzoljon az is, aki úgy érzi kevésbé van tehetsége hozzá, hiszen lelkünk mélyén lapuló érzéseinket talán éppen ebben a formában hozhatjuk a felszínre, aminek köztudottan terápiás hatása van. 

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.