2022. március 12., 18:00

Család, karrier és közösségi szolgálat - sikeres nők a Kávézóban - VIDEÓ

Nagyon átformálódott az elmúlt egy évszázad alatt a társadalom véleménye arról, mi a ”normális” egy nő életében. A mai napig sok előítélet nehezíti a nők karrierépítését. Nőként egyszerre számos szerepnek és kihívásának kell megfelelniük.

Videó:  ma7
A Kávézó füleki stúdiójának e heti vendégei Demecs Andrea tanár, a Csemadok Losonci Alapszervezetének elnöke, Papp Ocsovai Andrea projektmanager és Kovács Tímea vállalkozó.

A nőnap kapcsán azt boncolgattuk vendégeinkkel, mit jelent a sikeres nő fogalma, hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt az élet különböző területein, mint a karrier, családalapítás, boldogságkeresés vagy mentális egészség.

Mindhárom hölgy több gyermekes anyuka, akik amellett, hogy családot alapítottak, aktívan részt vesznek a közösségi életben és szép karriert futottak be. Kitértünk arra is, hogy ők mit szeretnének súgni a fiatal hölgyeknek, mire figyeljenek a karriertervezésnél.

Nézzék velünk!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.