2023. március 11., 18:00

Az érintés gyógyító ereje - VIDEÓ

A Kávézó füleki stúdiójában Katona Kinga a vendégünk, témánk pedig az érintés gyógyító ereje, azon belül is a Hawaii kultúrában kialakult és elterjedt LomiLomi masszázs.

Videó:  ma7

Katona Kinga Fülekpüspökiben nőtt fel, majd Budapesten nemzetközi tanulmányok szakon végzett. Eredeti szakmáját azonban nem gyakorolja, mert egy más út hívó szavát hallotta meg, és jelenleg érintésterapeutaként dolgozik.

Leginkább a Hawaii LomiLomi masszázst gyakorolja, melyben jelenleg is folyamatosan tovább képezi magát, hiszen ez egy út, amelyen folyamatosan fejlődni lehet.

Beszélgetésünk során az érintés fontosságáról, a LomiLomi masszázs testre, lélekre és szellemre gyakorolt hatásáról beszélgetünk.

A módszer egyik lényege, hogy

A testben nagyon sok blokkot elraktározunk, és a sejtjeink mindenre emlékeznek és ezeket a blokkokat képes, úgymond a víz és mozgása és ereje által, amit a masszőr kivált a testének mozdulataival, ezeket tudja átmosni és kimosni az emberből

- mondta el a terapeuta.

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.