2023. november 14., 14:36

Válótársas társasjáték

ogyan lehet, egyáltalán lehet-e szépen elválni, ha arra kerül a sor, és már nincs más megoldás? 

Válótársak
Fotó: jegy.hu

Hogyan lehet ezt elmondani a gyerekeknek, úgy, hogy a legkisebb mértékben okozzon számukra lelki problémát? Hogyan viselkedünk egy kihűlőben lévő kapcsolatban, milyen félreértések, kimondott vagy ki nem mondott ellentétek forgácsolják szét a harmóniát, vissza lehet-e fordítani a dolgok menetét, meddig tűrjünk, ha már nem bírjuk elviselni egymás létezését sem?

Ezekre és további hasonló kérdésekre próbál meg választ adni humoros formában az évtizedes tapasztalatokkal rendelkező Gönczi Dorka és Varga Zsolt, a Válótársas társasjáték mediátorainak instrukciói alapján Pokorny Lia és Ötvös András. A darab szórakoztató, egy-egy jelenetében sokak akár magukra is ismerhettek, adott is jó tippeket egy-egy helyzet kezelésére. Fontos azonban tudatosítani, hogy egy válás sohasem egyszerűsíthető le ennyire, tegyük azt bármennyire is jól és békésen, az esetek legnagyobb részében az egyik fél mindig sérül a válás során. 

Megjelent a Magyar7 2023/45.számában.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.