2019. augusztus 14., 13:24

Uzsák Dávid és a világot jelentő deszkák - VIDEÓ

Uzsák Dávid fiatal, felvidéki színész, aki sok mindenben jeleskedett, de végül a színházi élet adta meg neki azt, amire egész életében vágyott. A rengeteg kihívást, a tehetség kamatoztatását és nem utolsó sorban a játékot, amelyet a színésznek mindig át kell értékelnie. Vele beszélgetett Reczai Lilla műsorvezető, aki arról kérdezte a színészt, milyen meghatározó életesemények szegélyezték színésszé válásának útját.

uzsák

Uzsák Dávid a Pozsonyi Színművészeti Főiskola diákja volt, ma már a zsolnai színházban játszik. Kitartó, talpraesett fiatal színész, aki nem riad meg az ismeretlentől. Angol nyelvtudásával, még a főiskolai évek alatt, meghódította Londont is. Nem játszott még Magyarországon, de ha hívnák, biztosan menne. Hazai berkekben pedig egyáltalán nem ismeretlen a neve, sőt, már Csehországban is tudják, kicsoda a párkányi származású Uzsák Dávid!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.