Újabb premier a Zenthe Ferenc Színházban

Virsinszky Tamás 2019. március 19., 11:52

Évadbeli harmadik premierjére készül a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház. A Színházi Világnapon, március 27-én mutatják be az ERDŐ című vígjátékot, egy fergeteges komédiát a szerelem, a hatalom és a pénz szentháromságáról.

A darab főszereplője az immár negyedik zenthés produkciójában bemutatkozó Vándor Éva lesz, a Gurmizsszkaja asszonyt megformáló Jászai Mari-díjas színművésznő partnerei Rácz János (Szomorov), Baksa Imre (Vigov), Jakab Csaba (Voszmibratov), Farkas Zoltán (Bulanov), Szívós Győző (Karp), Kovács Vanda (Ulita), Máté Krisztián (Pjotr), Erdélyi Gábor (Milonov), Albert Péter (Bodajev) és az újra színpadi szerepet alakító, a salgótarjáni társulatban e darabban bemutatkozó Tolnai Klára (Akszjusa) lesznek.

A darab díszletét és jelmezeit Pallós Nelli tervezi, a dramaturg Sándor Zoltán lesz, az előadás rendezője Susán Ferenc. Legutóbb január 22-én, a magyar kultúra napján került színre új produkció, a Lovagias ügy című zenés vígjáték. 

A Színházi Világnapon, március 27-én a Székfoglaló Premier Bérlet tulajdonosai tekinthetik meg az előadást, míg másnap, március 28-án a Zenthe Ferenc-bérletesek láthatják az Erdőt. Mindkét estére kaphatók szólójegyek is a zentheszinhaz.jegy.hu oldalon és a Városi Jegyirodában.

Forrás: Zenthe Ferenc Színház

 

0 HOZZÁSZÓLÁS